Micronesia

View listings

micronesia.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Micronesia

Fastigheter till salu i Mikronesien

Mikronesiens federerade stater är en östat i Oceanien. De ligger i den centrala och östra delen av Caroline Islands, mellan Marianne Islands i norr, Marshall Islands och Kiribati i öster, Papua Nya Guinea, Salomonöarna och Nauru i söder och Palau i väster.

De stater som bildar federationen är från väst till öst Yap, Chuuk, Pohnpei och Kosrae.

Palikir är en liten stad vars kommun har cirka 7 321 invånare och är huvudstad i de federerade staterna i Mikronesien.

Beläget på ön Pohnpei har staden varit en huvudstad sedan 1989, då den ersatte Kolonia.

Att besluta att köpa fastigheter till salu i Mikronesien är ett ovanligt men inte omöjligt val.

De federerade staterna i Mikronesien fortsätter att vara bland de länder som har lägst poäng i världen på grund av deras tillgänglighet för utländska investeringar. Inrättandet och genomförandet av utländska investeringslagen i Mikronesiens federerade stater är ansvaret för både den nationella regeringen och var och en av de fyra statliga regeringarna. Processen för en utlänning som investerar och beslutar att köpa fastigheter till salu i Mikronesien kan vara lång, dyr, förvirrande och kan ändras från fall till fall. Även om den nationella lagstiftningen innehåller några allmänna riktlinjer, varierar lagarna i staterna mycket inom de områden där de tillåter utländska investeringar, processen genom vilken en utländsk investeringslicens beviljas och i ägarreglerna. En investerare måste skaffa tillstånd för varje stat som han avser att göra affärer eller köpa fastigheter till salu i Mikronesien.

Utländskt ägande av mark är inte tillåtet och villkoren för leasing kontrolleras uteslutande på statsnivå. Kosraelagen tillåter förnyelse av 55 års hyra i ytterligare 55 år, Chuuk-lagen tillåter upp till 99 år, Pohnpei i 55 år kan förnyas upp till 99 år, Yap i högst 100 år och FSM: s nationella regering upp till 99 år.

  •  
    Flytta till Mikronesien. Expatriate och bor i Mikronesien.

        Letar du efter ett paradis men vill vara alternativ? Vill du förändra ditt liv radikalt, men vet inte om det skulle kunna vara det rätta valet? Är du trött på den vanliga dagliga rutinen? Tja, du kan vila lätt, för du är på rätt ställe! Vi hos Realigro har bestämt oss för att skapa en lite ...

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB